Dzisiaj jest .
Aktualności › KULINARNA PODRÓŻ DO WIELKIEJ BRYTANII - etap II

Kolejna grupa 16 uczniów ( 7 dziewcząt i 9 chłopców) Zespołu Szkół Nr1 im. Marii Skłodowskiej – Curie w Wyszkowie, tym razem z  klasy II Technikum Żywienia i  Usług Gastronomicznych przygotowywała się do wyjazdu na zagraniczny staż do Wielkiej Brytanii, do Plymouth.  Ich zagraniczna przygoda rozpoczęła się 16 marca 2014r, a zakończy 12 kwietnia 2014 r. 

Projekt  finansowany jest  ze Środków Unii Europejskiej w ramach Programu Kapitał Ludzki, gdzie kwota dofinansowania 119648.00 EU, stanowiąca równowartoŚć 493033 zł. Została przeznaczona na transport, zakwaterowanie, wyżywienie i inne wydatki związane z utrzymaniem, kurs języka angielskiego a także wycieczki po Wielkiej Brytanii.

Koordynatorem Projektu jest Elżbieta Mańko - wicedyrektor szkoły. Nad sprawami finansowymi oraz gospodarką Środkami Unii Europejskiej czuwa Pani Renata Czyż. Przygotowaniem ubezpieczenia EKUZ, zaŚwiadczeń o niekaralnoŚci uczniów oraz Europasów dla uczestników stażu zajmowała się Pani Renata Ołów. CałoŚcią prac związanych z realizacją Projektu kieruje Marian Popławski – dyrektor ) Zespołu Szkół Nr1 im. Marii Skłodowskiej – Curie w Wyszkowie.

CZYTAJ WIĘCEJ

ZDJĘCIA W GALERII

 

GALERIA ZDJĘĆ
Przejdź do Galerii
Ostatnio dodane:
photo_newest
Copyright © 2018 by Zespół Szkół nr 1 w Wyszkowie.

Zamknij Strona stosuje tzw. cookies przede wszystkim aby ułatwić korzystanie z witryny. Użytkownicy serwisu mogą samodzielnie zarządzać plikami cookies w ustawieniach swojej przeglądarki. Brak zmiany tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych plików cookies.