Dzisiaj jest .
Aktualności › „Gastronomiczne tradycje i nowoczesność w Skłodowskiej”

W ramach innowacji pedagogicznej „Gastronomiczne tradycje i nowoczesność w Skłodowskiej” w dniach 31.05- 03.06. 2022 roku w pracowni gastronomicznej odbyły się szkolenia uczniów jak i kadry pedagogicznej. Uczniowie zgłębili tajniki kuchni molekularnej, nauczyciele tradycyjne sposoby obróbki termicznej wzbogacone o plateing, czyli kompozycje dań na talerzu. Szkolenie przeprowadził Pan Marcin Siuda- mistrz kuchni z wieloletnim doświadczeniem w kraju i za granicą, właściciel restauracji. Efekty pracy można podziwiać na zdjęciach. Innowacja realizowana jest z projektu „ Zintegrowany rozwój szkolnictwa zawodowego”
Zdjęcia w Galerii

 

GALERIA ZDJĘĆ
Przejdź do Galerii
Ostatnio dodane:
photo_newest
Copyright © 2018 by Zespół Szkół nr 1 w Wyszkowie.

Zamknij Strona stosuje tzw. cookies przede wszystkim aby ułatwić korzystanie z witryny. Użytkownicy serwisu mogą samodzielnie zarządzać plikami cookies w ustawieniach swojej przeglądarki. Brak zmiany tych ustawień oznacza akceptację dla stosowanych plików cookies.